Izvor: Novosti
01.03.2022 u 14:44
0

KSENIJE NEMA VEĆ ČETIRI DANA: Ronioci pretražuju plažu u Petrovaradinu

Potraga za Ksenijom Lukić (30) iz Sremske Mitrovice koja se od subote 26. februara vodi kao nestala, nastavljena je i danas, a ronioci Žandarmerije su sa sonarima pretraživali Dunav od plaže Oficirac u Petrovaradinu do Beške.

Tridesetogodišnjakinja je poslednji put, navodno viđena na Varadinskom mostu u Novom Sadu, a njen momak, A.S. (42), koji inače živi u Londonu, a sa kojim je te večeri bila zajedno, navodno je ispričao da je Ksenija posle njihove svađe, pobegla od njega, da je potrčala prema Varadinskom mostu, ali da ju je on izgubio iz vida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ronioci i danas nastavili potragu za Ksenijom Lukić (30) iz Sremske Mitrovice koja se vodi kao nestala u Novom Sadu. Danas su pretraživali  Oficirac plažu u Petrovaradinu.

Ronioci su i juče sonarom pretraživali Dunav u rejonu Varadinskog mosta, a to su učinili i u subotu, posle prijave policiji da je devojka nestala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter