Izvor:
13.07.2017 u 21:23
0

LETNJE ŠEME:Kako ostvariti dobre muško-ženske odnose pogledajte u „Posle ručka“

U emisiji "Posle ručka",gosti razgovaraju na temu "Seks za jednu noć". Uvek aktuelna tema za gosta Jovana Marića,seksologa. Ostali gosti su Sandra Valterovic,pevačica,poznatija kao Seksi Sandra,Srđan Zelembaba Zele,novinar i doktor za ljubavne probleme kako sebe predstavlja, Petar Vagić.

Petar Vagić kaže da i dalje ima dozu stidljivosti u medjuljudskim odnosima,tačnije muško-ženskim ali je prevazilazi kroz lični razvoj. Novinar Zele je tražio savet od Petra kako da vrati bivšu devojku ako je to na primer Seksi Sandra koja ga ostavila zbog drugog.

-Ne postoji univerzalni karakter i svako je ličnost za sebe. Kada radim sa ljudima ,uvek se trudim da im tražim ono sto je autentično za njih i sta je to što ih čini posebnim-istakao je Petar.

ostalo pogledajte u nastavku emisije koja je u toku

izvor/happy

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter