Izvor:
13.07.2017 u 21:39
0

„SVI BI TREBALO DA ISPUNE SVOJE SEKUSALNE FANTAZIJE“-Jovan Marić: Emisija „Posle ručka“ se bavi intrigantnim temama

Lorens Limer,američki pisac dao je svoj doprinos emisiji "Posle ručka" na temu "Seks za jednu noć". Kaže da ljudi veoma često lažu na temu seksa jer se to čita i narod to voli. Najviše je pisao o Dzonu Kenediju i njegovim seks aferama.

-Zanimalo me da li je moguće da jedan predsednik ima toliko seks afera i zaista je moguće. Zaista je bio zavisnik od seksa-rekao je Limer.

Prof.dr. Jovan Marić se dalje našalio da je seks sirotinjska zabava. Dodaje da je fantazija mnogih devojaka da budu sa nepoznatim muškarcima i podržava da bi svi trebalo da zadovolje svoje seksualne fantazije. Gosti su priznali da su imali letnje avanture. Petar Vagić je najekstremniji u tome. Kaže da ih je više menjao za veče.

emisije je u toku,pogledajte

izvor/happy

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter