Izvor:
08.02.2017 u 17:23
0

LOPOV I VERNIK:„Isus je hteo da budem bogat“!

Džon Majkl Heskju iz Lejklenda u Floridi pokušao je da ukrade sedam milijardi dolara, a u svojoj odbrani je naveo je "Isus hteo da bude bogat".

On je prevaru pokušao da izvrši 9. i 10. decembra prošle godine, putem više od 70 elektronskih transfera. Banka koju je pokušao da opljačka u dokumentima je navedena pod imenom "Banka A".

Tokom svoje odbrane Heskju se pozvao na višu silu, tvrdeći da je "Isus Hrist hteo da Majkl bude bogat čovek".

Kada ga je tužilac upitao zašto je napravio sporne transfere Heskju je rekao:

– Isus Hrist je stvorio bogatstvo za sve ljude. Samo sam hteo da dobijem deo bogatstva koje pripada meni – rekao je Heskju, prenosi "Daily Mail".

Lopov je uspeo da napravi transfere, ali je otkriven i uhapšen. Nije poznato gde je novac završio, ali su istražioci naveli da se Heskju hvalio kako je "samouk u bankarskoj industriji", te da je sam, kroz nekoliko "eksperimentalnih transfera", shvatio kako da prebaci novac.

"Lopov – vernik" je navodno nezaposlen i dugovao je novac vlastima.

Heskju je priznao krivicu za samo jedan račun, a suočava se sa kaznom do pet godina zatvora i 250.000 dolara.

N1info.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter