Izvor:
28.08.2017 u 12:23
0

MAKRON TRAŽI OD ERDOGANA DA OSLOBODI FRANCUSKOG NOVINARA!

Francuski predsednik Emanuel Makron je u razgovoru sa turskim predsednikom Tajipom Redžepom Erdoganom zatražio od Ankare da oslobodi francuskog novinara Lua Biroa.

Biroa je turska granična policija privela na granici sa Irakom početkom avgusta.

Kako je saopštilo francusko predsedništvo, Makron je zatražio da on bude oslobođen i vraćen u Francusku, prenosi Rojters.

– Dva predsednika dogovorila su se da nastave komunikaciju, kao i kontakte na ministarskom nivou kako bi se došlo do pozitivnog ishoda – kaže se u saopštenju Jelisejske palate.

Erdogan i Makron takođe su razgovarali i o situaciji u Siriji, Iraku i Persijskom zalivu, kao i o borbi protiv terorizma.

Izvor: tanjug.rs
Foto: Twitter/TheTurkNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter