Izvor: BSC happy portal
30.06.2023 u 14:45
0

„DVA VOZAČA, MALO JAČA!“ Mali i Vučić posle vožnje obilaznicom: Ovo će doneti ogromne šanse i mnogo posla Srbiji i Beogradu

Juče na Vidovdan otvarena je poslednja deonica obilaznice, Sektor 6, od tunela Straževica do petlje Bubanj potok, čime je kompletiran Koridor 10.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali provozali su se danas novom obilaznicom oko Beograda.

VUČIĆ I MALI SE PROVOZALI NOVOM OBILAZNICOM: Evo koju je zamerku imao predsednik! (VIDEO)

– Dva vozača, malo jača…ne znam koji je Jare, a koji Paja, ali znam da će na ovom mestu, gde sam parkirao svoju limuzinu, doneti ogromne šanse i mnogo posla Srbiji i Beogradu – napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, obilaznica od Straževice do Bubanj Potoka puštena je juče u 9 sati. Projektovana je i odobrena davne 1972., u vreme Josipa Broza Tita, a gradnja je počela 1991, u vreme Slobodana Miloševića.

Nije se, međutim, tih ratnih devedesetih daleko odmaklo.

Ali i posle 2000. nastavljeno je u sporom ritmu. Naime, do septembra 2008. gradilo se, u proseku, tek kilometar godišnje.

Takvim tempom, obilaznicom od Batajnice do Bubanj potoka bilo bi moguće doći tek 2031.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter