Izvor: BSC Happy
30.06.2023 u 13:03
0

VUČIĆ I MALI SE PROVOZALI NOVOM OBILAZNICOM: Evo koju je zamerku imao predsednik! (VIDEO)

Vučić upravljao vozilom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali, provozali su se danas novom obilaznicom oko Beograda.

Mali je objavio snimak vožnje na svom Instagram nalogu, na kome se vidi da Vučić upravlja vozilom.

„Evo nas na obilaznici pokušavam da se setim kako izgleda voziti automobil, pošto nekoliko meseci prođe i ne pritisnem kočnicu, kvačilo i gas. Trudili smo se i imam zamerke na signalizaciju, jer sam se ja pitao gde je tačno trebalo da skrenemo da bi došli na obilaznicu, ali verujem da ćemo to da popravimo“, rekao je Vučić.

Mali je u šali rekao da je Vučić tokom vožnje iskoristio priliku da mu da zadatke šta treba uraditi u narednom periodu.

Obilaznica je u saobraćaj puštena juče ujutru. Od Batajnice do niškog auto-puta kod Bubanj Potoka, moći će da se stigne auto-putem u punom profilu,  u dužini od 47 kilometara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter