Izvor:
10.10.2018 u 11:10
0

Meč koji je preokrenuo karijeru Novaka Đokovića: „Nisam mogao da dišem, mutilo mi se pred očima, a onda sam i povratio“! (VIDEO)

Srpski teniser nije mogao da veruje da je ishrana problem.

"Nisam razumeo da postoji nutricionistički deo koji me blokira, jer sam smatrao da se hranim zdravo. Dolazim iz kulture u kojoj je gluten dosta zastupljen u ishrani. Pekare su na svakom ćošku. Pored toga jede se dosta mesa i šećera… Nisam znao da sam se zbog svih tih stvari osećao bespomoćno na terenu".

Posle tog meča sve se promenilo.

Sreo sam doktora Igrora Četojevića. On je gledao meč protiv Conge i imao je potrebu da me kontaktira. Odmah je znao o čemu se radi. Otkrio je da sam jako osetljiv na gluten, mlečne proizvode i šećer", rekao je Novak.

Promena načina ishrane promenila mu je život u potpunosti.

kurir.rs
Foto: eurosport/printscreen, Australian Open TV/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter