Izvor:
21.03.2019 u 10:45
0

MERKELOVA SE TRUDI DA ZAUSTAVI BREGZIT: Nov datum izlaska iz EU zakazan za 29.mart!

Nemačka kancelarka Angela Merkel je danas izjavila kako će se ona "do poslednjeg trenutka" zauzimati da Britanija ne napusti Evropsku Uniju bez dogovora.

Merkelova se obratila nemačkim poslanicima pre današnjeg samita na kome će Britanija pokušati da traži odlaganje izlaska za 30. jun 2019. godine.

Kao datum Izlaska Velike Britanije iz EU za sada je određen 29. mart 2019. godine, sa ili bez sporazuma.

Kancelarka je naglasila da je Nemačka pripremila "mere za vanredne situacije" kako bi se izborila sa Bregzitom bez sporazuma, i dodala da će oni bez obzira na mere predostrožnosti "do poslednjeg sata" raditi na tome da plan za vanredne situacije ne stupi na snagu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter