Izvor: kurir
30.07.2021 u 09:51
0

MINISTAR MOMIROVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: Imamo jaku medicinsku ustanovu u Užicu – dobro sam!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, koji je pre tri dana zbog perforacije slepog creva hitno operisan u užičkoj bolnici, jutros je napustio ovu zdravstvenu ustanovu.

VAŽNO:

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

SVE O HIBRIDNIM VOZILIMA U „VIKEND JUTRU“: Održavanje, registracija i osiguranje su JEFTINIJI, a vozi se kao i bilo koji automobil!

Dodik: Bakir ide u lov na veštice, a BiH puca po šavovima!

On se zahvalio lekarima i medicinskom osoblju rekavši da je operacija izvedena na krajnje profesionalan način.

– Građani nisu svesni koliko dobru i jaku medicinsku ustanovu imaju u Užicu. Opšta bolnica je jedna od vodećih ustanova u zemlji. Građani mogu da budu ponosni i da se osećaju sigurno. Ja sam dobro… zaista sam imao sreće… Dobro sam prošao – rekao je Momirović dodavši da je bio u sobi sa jednim cimerom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter