Izvor: Tanjug
30.07.2021 u 10:10
0

EPIDEMIJA U PČINJSKOM OKRUGU: Raste broj novoobolelih u Vranju

Podaci Gradskog štaba za vanredne situacije, na Covid 19 u toku jučerašnjeg dana testirana su 192 uzorka iz Pčinjskog okruga.

Od ovog broja, pet uzoraka iz Vranja i jedan iz Vladičinog Hana, pozitivno je na koronavirus.

VAŽNO:

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

MINISTAR MOMIROVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: Imamo jaku medicinsku ustanovu u Užicu – dobro sam!

Dodik: Bakir ide u lov na veštice, a BiH puca po šavovima!

U kovid ambulanti ATD  u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 25 pregleda, od čega 18 prvih. Uzorkovana je krv kod 19 pacijenata i sačinjeno šest RTG pluća. Urađen je jedan PCR i 27 antigenskih testova, dva su pozitivna na koronavirus.

U kovid bolnici hospitalizovana su dva pacijenta pozitivna na koronavirus i imaju bronhopneumoniju. Na kiseoniku je jedna osoba. Prijema nije bilo, a jedan oboleli je transportovan za Kruševac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter