Izvor: happybsc
24.02.2021 u 14:20
0

MINISTARKA SA DIREKTOROM PRIRODNJAČKOM MUZEJA Nastavlja se rad, postavka se seli u Novi Beograd

Ministar Maja Gojković održala je danas sastanak sa direktorom Prirodnjačkog muzeja Milanom Paunovićem, povodom lažnih vesti koje su u toku jučerašnjeg dana plasirane, a vezano za dalji status ove republičke ustanove kulture, saopšteno je iz Ministarstva kulture i informisanja.

VAŽNO

EKSKLUZIVNO za HAPPY TV! Dr Snežana Jovanović: ZIMOVANJA NAM DOŠLA GLAVE? (VIDEO)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U petak o merama za vikend, pojačan nadzor u školama (VIDEO)

ZORAN MIHAJLOVIĆ GOST „Dobro jutro Srbijo“: Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Samo za „Dobro jutro Srbijio“ Nenad Čanak poručio: Odvojite PRAVE SRBE od zločinaca, a ova imena NEĆU da spominjem!

ZATVARANJE SKIJALIŠTA U RAZMATRANJU: Tržni centri takođe na udaru

Na sastanku je istaknuto da je Nacrt zakona o muzejskoj delatnosti, koji će se uskoro naći pred Parlamentom, definisao i status Prirodnjačkog muzeja i da je potpuno jasno da je to republička ustanova kulture i da će i nakon usvajanja ovog zakona nastaviti da radi u ovakvom statusu. Tako su na sastanku razjašnjenje sve izmišljotine koje su juče provejavale u delu javnosti.

OVO MORATE ZNATI

NISTE ZNALI? Ovo je crni horoskop

OVO MORATE ZNATI Evo kada je pravo vreme da izgovorite „VOLIM TE“

NOVI HIT MEĐU BOGATAŠIMA Plutajuća vila kao tropsko ostrvo (VIDEO)

Direktor muzeja i ministar kulture i informisanja su razgovarali i o daljim planovima rada sa posebnim osvrtom na planove vezane za izgradnju zgrade Muzeja. Ministarstvo je za ovu godinu opredelilo sredstva za raspisivanje konkursa za idejno rešenje za zgradu Muzeja koja je previđeno da bude na Novom Beogradu odlukom Skupštine grada Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter