Izvor: Tanjug
09.07.2020 u 14:49
0

MORBIDNO! MEDICINAR ZVANI SMRT Radnik bolnice u Novom Pazaru suspendovan jer je zarađivao na mrtvima!

Zbog zloupotrebe službenog položaja, u toku dana biće suspendovan jedan radnik Opšte bolnice u Novom Pazaru, najavio je koordinator te zdravstvene ustanove Mirsad Ðerlek. On je naveo da je taj radnik prodavao sanduke.

KRIZNI ŠTAB PRESEKAO! Ovo su NOVE MERE!

Ðerlek je rekao i da je danas uputio 25 rešenja, odnosno upozorenja otkaza ugovora o radu, za sve radnike koji se ne jave za 24 sata, a imaju vrtoglavicu, išijas i druge bolesti koje zahtevaju bolovanje.

– Tražim od svih radnika rad, red, disciplinu, ali i saradnju. Svi koji ispadaju iz stroja i ne poštuju zakon, neće moći da učestvuju u ovoj ekipi – poručio je Ðerlek na konferenciji za novinare.

U poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula su četiri pacijenta, usled posledica kovida-19.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter