Izvor: telegraf.rs
17.12.2023 u 07:10
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. DECEMBAR: Tokom dana umereno oblačno i malo toplije, ali i dalje prohladno

Vetar slab do umeren, promenljivog smera. Jutarnja temperatura od -7 do 0°C, maksimalna dnevna od 4 do 8°C

U Srbiji u nedelju ujutro mraz. Tokom dana umereno oblačno i malo toplije, ali i dalje prohladno.

Vetar slab do umeren, promenljivog smera. Jutarnja temperatura od -7 do 0°C, maksimalna dnevna od 4 do 8°C.

U Beogradu u nedelju ujutro slab mraz. Tokom dana umereno oblačno i malo toplije, ali i dalje prohladno. Vetar slab do umeren, promenljivog smera. Jutarnja temperatura -1°C, maksimalna dnevna 7°C.

(UŽIVO) SRBIJA DANAS GLASA: Građani biraju poslanike u dve skupštine, izbori u Beogradu i u još 64 mesta

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će početkom sledeće sedmice ujutru biti mestimično slabog mraza, niske oblačnosti i magle, koja će se po nizijama, pojedinim kotlinama i rečnim dolinama zadržati veći deo dana. U ostalim predelima očekuje se toplije vreme, sa sunčanim intervalima, uz porast dnevnih temperatura koje će se kretati između 8 i 13 °C.

Novo naoblačenje sa manjim padom temperature očekuje se u drugoj polovini sledeće sedmice, koje će u četvrtak na jugozapadu i jugu, a za vikend uglavnom na severu usloviti slabu kišu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter