Izvor: kurir
26.06.2022 u 19:17
0

NAREDNA TRI DANA OSMACI POLAŽU MALU MATURU: Evo gde izlaze rezultati i kada je upis u srednje škole

Učenici osmog razreda u ponedeljak počinju trodnevno polaganje završnog ispita, to jest male mature, koja se sastoji od testova iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa.

Malu maturu osmaci će polagati naredna tri dana, a zbog nedavnih mnogobrojnih dojava o bombama, završni ispit će biti organizovan u 522 škole, u skladu sa odlukom Republičke upisne komisije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUŽIĆ NE DOVODI U PITANJE POLAGANJE MALE MATURE: Đaci u Srbiji će biti bezbedni

Prigovori na rezultate završnog ispita moći će da se podnesu 1. i 2. jula na portalu Moja srednja škola. Takođe, i ove kao i prethodne godine lista želja moći će da se podnese putem tog portala, uz mogućnost za neograničen broj izmena i dopuna do 6. jula.

Na pomenutom portalu će 13. jula izaći lista raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama. Upis u srednje škole moći će da se obavi elektronskim putem korišćenjem navedenog portala.

Kako je ranije saopštilo Ministarstvo prosvete, sa MUP je detaljno razrađen plan osiguravanja bezbednosti, kako bi završni ispit protekao u najboljem redu i učenici bili bezbedni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter