Izvor: HAPPYBSC
01.09.2023 u 11:00
1

USPROTIVIO SE BAHATIM IZVRŠITELJIMA: Narodni poslanik Uglješa Grgur stao u odbranu porodice koju su nezakonito hteli da izbace iz stana

Gostujući u jutarnjem programu HAPPY TV narodni poslanik Uglješa Grgur rekao je da se pre dva dana, na adresi Kneginje Ljubice broj 6, odigrala prava drama. Na drugom spratu, ispred stana porodice Rakićević okupili su se komšije i prijatelji kako bi sprečili izvršitelje da nezakonito oduzmu stan ovoj porodici.

– Pozvao me je telefonom sin od žene od koje su hteli da otmu stan, prepoznao sam da mi čovek govori istinu. Dolazi sad sa ugovorom koji je overen 2010.  godine i aneksom ugovora da je navodno taj stan prodat nekom drugom odnosno da je raskinut ugovor i sada traže da se izvrši povrat tj. da se vrši prodaja te nepokretnosti. Fingiraju dug od 57 miliona dinara na osnovu menice i sada ovaj dužnik predaje poveriocu tu nepokretnost, pa se kroz formu duga oduzima stan porodici Rakićević. Porodica je je podnela tužbu, ali je izvršitelj hteo da iskoristi pravni vakuum – navodi Grgrur i dodaje da su pokušali izvršenje pre završetka procesa.

Prema njegovim rečima, izvršitelji bi ušli u stan da nije bio prisutan tog dana. Kako kaže, pozvao se na poslanički imunitet i predočio im zakonske obaveze i uputio ih na nadležo tužilaštvo.

SLOBODAN FRENKI SIMATOVIĆ: PROCES DUG DVE DECENIJE okončan u KORIST SRBINA!

Grgur je iskoristio gostovanje da još jednom apeluje na tužilaštvo da što hitnije reaguje.

– Ljudi su zatrašeni i mogu da se razbole, izgube život! Mi moramo zaštiti naše ljude, naš cilj je socijalana pravda. A ubeđen sam da ni naš predsednik ovo nikako ne bi odobrio. Ni Ivica Dačić na čijoj sam ja listi, ali ni predsednik Aleksandar Vučić – siguran je Grgur.

Narodni poslanik ističe da je ponosan na svoj čin, ali i obećava da ukoliko izvršitelji ponovo pokušaju nezakonito izvršenje, da će on opet reagovarti i zaštititi socijalnu pravdu

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “USPROTIVIO SE BAHATIM IZVRŠITELJIMA: Narodni poslanik Uglješa Grgur stao u odbranu porodice koju su nezakonito hteli da izbace iz stana”

  1. Vratiti izvršite ljeto u sud,da ni ovi gangsteri sa prihodom 500 000 evra godišnje ,uz agencijska krvopije koji plaćaju čistač ice 25,30 hiljada,pa im ne daju platu dva meseca tuže te jadnike da vrate posude od sredstava za pranje i metle,lopovijagnje će nas uništiti.Narod trpi ,ali ćuti ,biće belaja. NISAM opozicija ,ni pozicija samo gledam šta se dešava u mojoj kući i komšiluku..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter