Izvor: Sputnik Srbija
23.11.2022 u 12:15
0

NASTAVNIČKO VEĆE DONELO ODLUKU: Evo koja kazna sledi nasilnim učenicima iz Trstenika!

Nastavničko veće Tehničke škole iz Trstenika donelo je odluku da se učenici koji su izmakli stolicu i sve to snimali, isključe iz ove škole, prenose mediji.

NAJSTROŽIJA KAZNA ZA UČENIKE KOJI SU MALTRETIRALI NASTAVNICU: Ružić „Momentalno isključenje iz škole“

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je juče kako očekuje da sva tri učenika koja su počinila nasilje nad svojom profesorkom budu kažnjena najstrožom kaznom, odnosno, isključenjem iz škole.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku trojica učenika su za vreme časa fizički napala svoju profesorku Mariju Stevanović, odnosno, jedan od đaka joj je izmakao stolicu, nakon čega je pala, drugi je sve snimio, dok je jedan od njih snimak postavio na društvene mreže.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter