Izvor: Tanjug
23.11.2022 u 12:53
0

AMSS PORUČUJE: Zbog radova na putevima izmenjen saobraćaj

Prema informacijama AMSS, od danas do 1. decembra biće izvođeni radovi na održavanju leve kolovozne trake na autoputu Beograd – Niš na deonici između petlje Aleksinački Rudnici – Aleksinac u smeru ka Beogradu.

U zoni radova saobraćaj se preusmerava u suprotnu kolovoznu traku koja vodi ka Nišu na dvosmerno odvijanje, u dužini od 3,6 kilometara.

Kod petlje Aleksinački Rudnici biće zatvorena za saobraćaj u svim smerovima sem isključenja iz pravca Beograda.

Do 26. novembra najavljeni su radovi na održavanju zelenog pojasa na obilaznici oko Beograda na deonici Ostružnica – Orlovača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Radovi se najpre izvode u smeru ka Bubanj Potoku, pri čemu je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Nakon toga radovi će se izvoditi u smeru ka Ostružnici uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake.

Od 22. do 26. novembra, u periodu od 8 do 16 časova, biće izvođeni radovi na obeležavanju oznaka na putu (desne ivične linije), na deonici kod petlje Surčin jug – Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu.

Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka u smeru ka Obrenovcu i saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

STANJE NA PUTEVIMA: Na prelazu Horgoš teretnjaci se zadržavaju četiri sata, dok se na Batrovcima i Šidu zadržavaju nešto kraće!

Do 27. novembra u periodu od 8 do 16 časova, izvodiće se radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije kod petlje Nova Pazova – Batajnica u oba smera.

U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

Od 21. do 26. novembra u periodu od 7 do 16 časova saobraćaj će biti obustavljen zbog radova na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj 303, na deonici Žednik – Čantavir.

Tokom tog perioda biće onemogućeno uključenje na auto-put sa petlje Žednik, iz pravca Čantavira prema Subotici i prema Novom Sadu, kao i isključenje sa autoputa iz pravca Novog Sada i Subotice prema Čantaviru.

Takođe, biće onemogućen saobraćaj u oba smera na deonici Stari Žednik – Čantavir. Alternativni putni pravac je Subotica- Čantavir – Tornjoš, navedeno je u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter