Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
05.01.2024 u 10:07
0

KAMERE JUTROS ZABELEŽILE NESTVARNU SCENU NA BRANKOVOM MOSTU: Šta se ovo događa? (FOTO)

Saobraćaj izvan gradova pojačan, a veći broj vozila se očekuje u prvim popodnevnim satima.

Prestanak padavina i toplo vreme za ovo doba godine, sa temperaturom do 10 stepeni, olakšavaju vožnju, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Saobraćaj izvan gradova pojačan, a veći broj vozila se očekuje u prvim popodnevnim satima.

Kad je reč o jutarnjem špicu u Beogradu, slike su i od ovog jutra gotovo nestvarne ali i sve ono o čemu sanjaju svi beogradski vozači – prazan Brankov most i saobraćaj na Gazeli kojeg gotovo i da nema.

Printscreen/www.naxi.rs

Isto je i na ostalim crnim tačkama u Beogradu koje su danas gotovo prazne. Većina Beograđana očigledno je spojila praznike i ostala kod kuće da deci na raspustu pravi društvo ili otputovala na kraći odmor – u sela, banje, na planine, inostranstvo a ima i onih koji zimuju na egzotičnim morskim destinacijama.

Na graničnim prelazima zbog pojačanog saobraćaja može biti dužih zadržavanja, a posebno na onim najfrekventnijim ka Mađarskoj i Hrvatskoj. AMSS savetuje vozače da u noćnim i jutaranjim satima, kada su temperature oko nule i ima magle, voze sporije.

RADNO VREME ZA BADNJI DAN I BOŽIĆ: Evo kako će raditi pošte

Nema zadržavanja na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza, saopštio je AMSS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter