Izvor:
02.06.2017 u 16:30
0

NE POREDITE OLGU SA NOVAKOM: Danilović poručio na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nišu!

Legendarni košarkaš Predrag Saša Danilović, sada ima funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije, i gostovao je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nišu. Tamo je govorio o sjajnoj karijeri koju je imao, osvajanju trofeja, odlasku u NBA, ali i o ćerki Olgi za koju teniski stručnjaci kažu da je pravi biser belog sporta.

Iako o 16-godišnjoj Olgi svi govore kao o naslednici Novaka Đokovića, Danilović je spustio loptu na zemlju.

Ljudi prave grešku što se porede sa Novakom, koji je specifičan i jedan jedini. Tenis je individualni sport i jedan od najtežih, jer čovek, pre svega, mora da se bori sam sa sobom. Pokušavamo da je zaštitimo koliko god je moguće od tabloidnih vrednosti, koje sada ova zemlja priznaje, a neke prave vrednosti su u zapećku. Olga igra tenis zato što joj je bog dao talenta i što ga voli, ne da bi došla do dobrog automobila. Dajem joj savete, ali u mnogim situacijama ona mora sama da udari u zid. Ne jednom, nego mnogo puta – rekao je Danilović.

Mlađana Olga bi trebalo da igra sledeće sedmice na juniorskom Rolan Garosu, na kojem je prošle sezone osvojila titulu u dublu.

Izvor: Blic
Foto: danilovicolga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter