Izvor: Kurir
11.03.2024 u 22:31
0

NEKADAŠNJA VILA PRVOG PARA SRBIJE: Kupio je sportista, a ovako je izgledala vila bračnog para Milošević

Slobodan Milošević, nekadašnji predsednik SRJ i Srbije, preminuo je u zatvorskoj jedinici u Hagu na današnji dan pre tačno 18 godina.

Detalji iz života porodice Slobodana Miloševića i dalje intrigiraju javnost, a ono što mnogi i dalje spočitavaju porodici bivšeg predsednika je veliko bogatstvo i raskoš u kom su uživali.

Slobodan Milošević i Mirjana Marković, za vreme njegove vladavine i pre nego što je isporučen Hagu, živeli su u vili u Tolstojevoj 33 na Dedinju, koju je pre nekoliko godina kupio košarkaš Nikola Peković za oko dva miliona evra.

Čuvena vila u Tolstojevoj 33 ima deset spavaćih soba, šest kupatila, dve recepcije i dve sobe za prijem. Ovaj kompleks pun istorije bezuspešno se prodavao čitavih 17 godina, i to po ceni od pet miliona evra. Na kraju, Peković je došao u njen posed za oko dva miliona evra.

Kako smo pisali, celoviti sporazum o regulisanju međusobnih odnosa povodom kupovine dedinjske vile sklopljen je tek u decembru 2020 godine. U dokumentu do kojeg smo došli navodi se da je očigledno bilo problema između Pekovića i Miloševićevih naslednika.

– Celoviti sporazum ostaje na snazi do konačnog ispunjenja prema volji ugovornih strana i u skladu sa članom 10 i smatra se strogo poverljivim, imajući u vidu sve probleme koji su nastali u proteklom periodu – piše, između ostalog, u priznanici do koje smo tada došli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter