Izvor:
12.04.2017 u 16:44
0

„NEMCI, OVO VAM JE ZA SIRIJU“: Evo šta piše u pismu vezanom za napad u Dortmundu!

"Ovo vam je odmazda za Siriju", piše u pismu koje je pronađeno u blizini mesta napada u Dortmundu, zbog čega se ipak veruje da iza napada stoje pripadnici ISIS. Naime, u pismu se pominje grupa nemačkih aviona koja je učestvovala u bombardovanju položaja ISIS: Nemačke službe sumnjaju u moguću islamističku pozadinu napada na autobus s igračima Borussije Dormund, a istragu je preuzelo savezno državno odvjetništvo nadležno za terorizam, javljaju u srijedu njemački mediji.

"U pismu koje je pronađeno blizu mjesta napada i u kojem se preuzima odgovornost za napad govori se o odmazdi za sudelovanje njemačkih aviona u savezničkim akcijama protiv Islamske države (IS) u Siriji“, prenose mediji pozivajući se na sigurnosne službe.

Upozoravaju međutim da se može raditi o namjernom pokušaju počinitelja da navede istražitelje na krivi trag.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter