Izvor: kurir.rs
10.12.2023 u 11:22
0

NI TRAGA NI GLASA OD IVICE IZ PRIJEPOLJA: Pre 7 dana ostavio dokumente na stolu i izašao

Punih sedam dana nema ni traga, ni glasa od Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja koji je izašao iz kuće i nestao. Porodica i prijatelji ga i dalje intenzivno traže, ali nažalost bez uspeha.

– Telefoni su mu ostali pored kompjutera, sva lična dokumenta, ništa nije poneo sa sobom, samo je izašao. Ne znamo šta je u trenutku kad je nestao imao na sebi. Mi i dalje ne odustajemo i tražimo ga, pretražujemo i obale reke Lim, kaže Milojica Golubović, otac nestalog Ivice.

On dodaje da ništa nije ukazivalo da Ivica ima možda neki problem, sve je bilo u najboljem redu.

„SAMI SE LEČE, PA DOĐU S UPALOM PLUĆA“: Ako dete ima ovaj simptom, NE ČEKAJTE!

– Radi kao otpravnik vozova, nije bio problematičan, sve je bilo normalno. Nestanak smo prijavili, njegovi telefoni su odneti u policiju u Čačak kako bi se otključali i možda se tu pronađe neki trag, dodaje Milojica.

Porodica nestalog Ivice se nada da će im u potrazi za sinom pomoći i uključiti se i nadležne službe, kao i vatrogasci spasioci.

Takođe, apeluju na sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju o Ivici da to prijave u najbližu stanicu policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter