Izvor: Telegraf biznis
25.03.2024 u 17:06
0

NIKAKO NE ODGOVARAJTE NA OVU PORUKU: Nude vam zaradu od 5.000 dinara dnevno?Evo o čemu se radi

Onlajn prevare su sve češće, a sada je aktivna još jedna u nizu. U pitanju je poruka, koja vas vodi na link, a sve u cilju kako bi "zaradili" 5.000 dinara, za samo par sati rada.

U poruci je pisalo:

– Regrutovanje: stariji od 22 godine, dnevno oko 5000 dinara. Zaradite samo koristeći svoj telefon.

U nastavku se nalazi link, na koji bi „trebalo“ da kliknete, a tu su i smernicu i vidu „kontaktirajte menadžera preko vacapa“.

S obzirom na sadržaj poruke, mnogi odmah na prvu shvataju da to nisu „čista posla“, ali ipak, postavlja se pitanje, kako će reagovati stariji ljudi kojima stigne isti sadržaj, a nisu u mogućnosti da rade, pa im rad preko telefona deluje kao odlična opcija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter