Izvor:
23.02.2017 u 02:33
0

NOVAKOV RAJ: Đoković kupio ogromno imanje u Srbiji i sad gradi rezidenciju iz snova! (FOTO)

U mestu koje su brojni srpski biznismeni odabrali da izgrade svoje velelepne "oaze mira", i porodica najboljeg srpskog sportiste svih vremena je kupila zemljište i počela sa radovima.

Nedavno su svetski mediji brujali o tome kako je Novak Đoković kupio dva stana u luksuznoj zgradi na Menhetnu, u Njujorku, isto kao i stan u elitnom delu Majamija.

Sada je porodica Đoković odlučila da svoju oazu mira sagradi i u rodnoj zemlji, Srbiji, koja će biti mesto gde će se kompletna porodica opuštati i uživati u čarima prirode.

Izbor je pao na mesto Pavlovci u okolini Sremske Mitrovice, a lokacija je tik u Kudroš jezero, gde sve više imućnih Srba gradi svoje velelepne vikendice i od ovog mesta pravi elitno vikend-naselje.

Kako prenosi "Sremskomitrovački portal", Đokovići su već pazarili imanje na kome imaju 4,5 jutara zemlje. Imanje je ograđeno betonskim stubovima na kojima će biti rasveta, a ispred su posađena mlada stabla i ima zimzelenog drveća.

Radovi na izgradnji verovatno kuće koja će biti uz samo jezero su već u toku.

Inače, prvi koji se doselio u Pavlovce i napravio svoje mesto za odmor je kontroverzni biznismen Andrija Drašković, koji je pre pet godina napravio velelepni posed tu.

On je prvi kupio tu zemlju i sagradio kuću. Čak je i finasirao asfaltiranje puta od kraja sela do njegove kuće, u dužini oko 300 metara. To je fin čovek i dobar, nas ne zanima njegova prošlost i čime se bavi – kaže meštanin koji za njega, uostalom kao i ostatak sela, ima samo reči hvale.

Upravo je Drašković bio posrednik Đokovićima u kupovini zemlje u Pavlovcima.

Andrija im je bio posrednik u kupovini zemlje. Pitao je mog komšiju da li bi im prodao 2,5 jutra, koje je imao uz sam Draškovićev plac, i ovaj je pristao za 100.000 evra. Zatim su kupili odmah uz tu zemlju, još dva jutra od jedne žene i počeli gradnju – dodao je sagovornik.

Meštani ne kriju radost što će im komšija uskoro postati nacionalni heroj i najbolji sportista Srbije ikada. A njegov dolazak, kao i drugih imućnih ljudi im je drastično podigao cenu zemljišta.

U tom delu, ko hoće da proda, može da zaradi "debele" pare. Čujem da se neki interesuju. Šteta ja nemam tamo šta da prodam, ali da imam, prodao bih – dodao je meštanin.

Sremskomitrovackiportal.com
Foto: sremskomitrovackiportal.com, Twitter/Spiritus Movents

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter