Izvor: Kurir.rs
21.11.2020 u 14:53
0

NOVI KORONA PRESEK, NIKAD VIŠE LJUDI NA RESPIRATORIMA: 5.774 je pozitivno, preminulo 28 osoba!

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 16.938 njih 5.774 je bilo pozitivno, dok je preminulo 28 osoba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta „Batut“, na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije nalazi se 209 pacijenata.

Podsećamo, Vlada Srbije propisala je 7 mera zaštite od širenja korona virusa, saznaje Blic. Mere će biti u primeni od narednog utorka, a najveća promena je skraćivanje radnog vremena ugostiteljskih objekata na 18 sati.

PROČITAJTE JOŠ…

NOVE KORONA MERE ĆE BITI NA SNAZI OD UTORKA: Evo šta je na SPISKU!

METEOROLOZI NAJAVILI LEDENA JUTRA U SRBIJI: Stiže i kiša praćena snegom

MINISTAR ZDRAVLJA NAKON SASTANKA SA DIREKTORIMA KOVID BOLNICA ISTIČE: Od utorka nova pravila za vožnju u gradskom prevozu (VIDEO)

DR STEVANOVIĆ APELOVAO: Ne lečite se kod kuće, nećete uspeti

SELAKOVIĆ: Patrijarh Irinej sa Vučićem imao poseban odnos

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar upozorio je danas da zbog dramatične korona situacije u Srbiji osnovni problem u ovom trenutku predstavljaju bolnički kapaciteti u Beogradu i da se preostala i obezbeđena mesta čuvaju samo za teške slučajeve. On je rekao da će lakši slučajvi od sutra biti smeštani u Nišku banju, a već od danas u privremene bolnice u Nišu I Kragujevcu.

– Nikada više nismo imali ne pregleda, ni pozitvnih, ni preminulih, ni onih koji zahtevaju bolničko lečenje – upozorio je Lončar nakon sastanka sa direktorima kovid bolnica.

Kako smo pisali, školska nastava mogla bi, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, da pretrpi određene izmene. Razmatra se nekoliko opcija od kojih je trenutno najizvesnija da stariji razredi prelaze na onlajn, a mlađi i dalje idu na časove u učionice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter