Izvor:
29.08.2018 u 17:21
0

NOVI ODLAZAK IZ BELE KUĆE: Pravni savetnik Don Makgan napušta poziciju uskoro!

Američki predsednik Donald Tramp najavio je skorašnji odlazak pravnog savetnika Bele kuće Dona Makgana, u trenutku kada istraga specijalnog tužioca Roberta Milera postaje sve veća pretnja za predsednika SAD i njegove saradnike.

– Pravni savetnik Bele kuće Don Makgan napustiće svoje mesto na jesen, ubrzo posle potvrde (nadam se) postavljenja Breta Kavana za sudiju Vrhovnog suda – napisao je Tramp.

Tramp je rekao da je dugo radio s Donom Makganom i da ceni njegov rad, i nije dao dalje naznake oko razloga za njegov odlazak niti je naveo ko će ga zameniti na tom mestu.

Ova objava data je dve nedelje posle otkrića prema kojem je Makgan u velikoj meri sarađivao s istragom koju je vodio tim specijalnog tužioca Milera oko sumnji da je postojao dosluh Trampovog izbornog štaba i Rusije, pred izbore 2016. godine.

Tramp stalno govori da je Milerova istraga lov na veštice, a posle objavljivanja otkrića rekao je da je dozvolio Makganu da svedoči i da nema šta da krije.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/realDonaldTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter