Izvor: Kurir
10.06.2020 u 07:25
0

NOVI PREDMET U ŠKOLAMA:Novak podržao ideju o uvođenju TENISA u nastavu!

Učenici prvog i trećeg razreda u najmanje 22 osnovne škole moći ce besplatno u okviru vannastavnih aktivnosti da nauče da igraju omiljeni sport u Srbiji.

Učenici prvog i trećeg razreda u najmanje 22 osnovne škole u Srbiji od septembra ce moći da ostvare svoj san i potpuno besplatno u okviru vannastavnih aktivnosti nauče da igraju tenis, jedan od najomiljenijih sportova u Srbiji, a ovu inicijativu koja će obradovati mnoge mališane podržao je i naš najslavniji teniser Novak Ðokovic!

PROČITAJTE JOŠ I OVO
OPET NOVI GRAD I GRMLJAVINE Upozorenje meterologa: Čeka nas još jedan OLUJNI DAN! (VIDEO)
NOVI SKANDAL U CRNOJ GORI!POLICAJAC PSUJE I OTIMA SRPSKU ZASTAVU (VIDEO)
NOVI SLUČAJ KORONE U OSNOVNOJ ŠKOLI! Nastavnik zaražen, obustavljena pripremna nastava! (FOTO)
CRNOGORCI TVRDE DA NEMAJU KORONU A virus u dom na Karaburmi doneo CRNOGORSKI STUDENT!

Pilot projekat „Tenis u osnovnim školama“, koji podrazumeva besplatne časove tenisa za školarce, vec je u drugom polugodištu ove školske godine zaživeo u 11 osnovnih škola koje imaju organizovani jednosmenski rad, ali je i ove aktivnosti, kao i sve druge, zaustavila epidemija koronavirusa. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter