Izvor: Sputnik Srbija
21.08.2022 u 15:34
0

NOVI SAD TOKOM NOĆI POGODILO OLUJNO NEVREME: Većina glavnih gradskih saobraćajnica je potopljena! (VIDEO)

Novi Sad i okolinu pogodilo je tokom noći jako olujno nevreme, a komunalne službe su od ranog jutra na terenu i nastoje da uklone materijalnu štetu koju je oluja nanela.

Usled obilnih pljuskova i jakog vetar većina glavnih gradskih saobraćajnica je potopljena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VREME SUTRA: Oblačno i sa kišom, najviša dnevna temperatura do 26 stepeni!

Bulevar oslobođenja, Bulevar patrijarha Pavla, Bulevar Evrope, Futoška ulica najviše su stradali u nevremenu. Veliki deo tih ulica je gotovo neprohodan za putnička vozila, a komunalne službe rade na otklanjaju velike količine vode.



Ista situacija dogodila se i ostalim delovima grada, Limanu, Detelinari, Novom Naselju, Telepu, Adicama gde se saobraćaj takođe teško odvija zbog neprohodnosti ulica usled velike količine vode u kanalima koji su se izlili.

„Olujno nevreme, praćeno snažnim vetrom i pljuskovima izazvalo je na pojedinim mestima u gradu lomljenje grana i nekoliko stabala. Polomljene su grane na nekoliko platana na Limanu, a o olujnoj snazi nevremena svedoči nam pad platana u ulici Narodnog fronta, koji je iščupan iz korena“, izjavila je Tanjugu Jelena Prica, portparol JKP „Gradsko Zelenilo“ Novi Sad.



Građani Novog Sada policiji su prijavili nekoliko oštećenja vozila usled padanja stabala, a policija je na terenu i vrši uviđaje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter