Izvor: TELEGRAF.RS
07.09.2023 u 15:14
0

NOVI TIK-TOK IZAZOV? Pančevac ležao na krovu golfa u pokretu (FOTO)

Sadržaj koji preplavljuje društvene mreže u poslednje vreme ne prestaje da šokira publiku. Nakon niza tekstova o Tik-tok izazovima koji su sve popularniji i u Srbiji, a opasni po život, Pančevci šokirani prizorom na ulicama njihovog grada, zapitali da li su naišli na još jedan.  

Naime, na društvenim mrežama profil „Zdravo Pančevo“ objavio je fotografiju koja je izazvala buru komentara.

SMRTONOSNI TIK-TOK IZAZOV STIGAO U SRBIJU: Deca biciklima izletela pred Vladimirov auto, spasla ih puka sreća

Na fotografiji se vidi kako čovek leži na krovu automobila „golfa dvojke“ u pokretu. On leži na stomaku s raširenim rukama u položaju kao da leti.
Fotografija je zabeležena u naselju Vojlovica u Pančevu, a pratioci na društvenim mrežama ostavljali su razne komentare ispod objave. Dok neki navijaju da se ovi momci uhapse, drugi smatraju da „Tiktok nije kriv što neko nije normalan“, a treći u ovome vide samo dobru zabavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter