Izvor: Happy BSC, Telegraf
14.06.2022 u 14:49
0

OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE MUAMERA ZUKORLIĆA: Evo od čega je preminuo muftija

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštilo je da je da je bivši predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) i sandžački muftija Muamer Zukorlić preminuo prirodnom smrću. 

BABO MUFTI JE BIO UZOR! MNOGI SU MU PRETILI SMRĆU! Usame Zukrolić EKSKLUZIVNO za HAPPY BSC otkriva kome je i zašto smetao pokojni Muftija

Postupajući po krivičnoj prijavi koju je podneo Usame Zukorlić protiv NN lica,  Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru odredilo je ekshumaciju radi obdukcije posmrtnih ostataka tela Muamera Zukorlića, kao i hemijsko toksikološku analizu bioloških ostataka u cilju utvrđivanja uzroka smrti. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zavod za sudsku medicinu Niš dostavio je  juče Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru objedinjeni nalaz i mišljenje zajedno sa nalazom i mišljenjem Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad. 

Navedeno je da se izmerene vrednosti koncentracija toksičkih metala i metaloida u uzorcima se nalaze u okviru normalnih vrednosti za ove vrste uzoraka i ne predstavljaju neposredan ni posredan uzrok akutne i hronične intoksikacije i time, kako se kaže, nisu uzrok smrti Muamera Zukorlića.

Konstatuje se da je smrt „prirodnog porekla“, te da je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funkcije i sledstevnog prestanka rada srca na terenu od ranije prisutnog teškog i progresivnog oboljenja srca. 

Usame Zukorlić, sin Muamera Zukorlića oglasio se na društvenim mrežama tim povodom. 

– Obaveštavam javnost da su stigli prvi nalazi o uzroku smrti rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića, rađene na Institutima za sudsku medicinu u Nišu i Beogradu. Porodica će sačekati još rezultate iz Nemačke i Bosne i Hercegovine, pre nego se obrati javnosti – poručio je Zukorlić. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter