Izvor: Kosovo Online
18.06.2023 u 08:43
0

OGLASIO SE LEKAR NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA MALIŠANA NA KIM: „Dečaka šutirali u glavu, devojčicu vukli po zemlji“ (VIDEO)

Kosovska policija večeras je presrela i maltretirala dvoje maloletne dece, brata i sestru od 15 i 17 godina, dok su se u reonu sela Rudine, kod Zvečana, vozili motociklom "kvad".

Specijalci kosovske policije zaustavili su ih i bez ikakvog upozorenja oborili na zemlju.

Deca, R.D, 2005. godište i R.K. 2007. godište, prebačena su u KBC Kosovska Mitrovica.

LAŽNA KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA DVOJE SRPSKE DECE U ŽITKOVCU! Mališani hitno zbrinuti u bolnici

Dečji hirurg dr Boban Mitrović rekao je da su deca u stanju velikog psihičkog šoka, ali su stabilno i nisu životno ugrožena.

„Po njihovim rečima, javili su se zbog povreda zadobijenih od strane kosovske policije. Oni su se danas vozili motociklom, odnosno kvadom, u okolini sela Rudine i po njihovim rečima brutalno su pretučeni. Dečak je dobio više udaraca u predelu glave i udarac nogom u predelu slabina, dok je sestra koja je bila suvozač, brutalno skinuta sa motora i vučena po zemlji pri čemu je zadobila kontuzione povrede desnog ramena“, rekao je Mitrović.

Dodaje da su dijagnostika i pregledi u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter