Izvor:
19.05.2017 u 01:40
0

On je danas Njujork zavio u crno: IDENTIFIKOVAN NAPADAČ SA TAJMS SKVERA!

Vozača, koji je danas u punoj brzini uleteo među pešake na Tajms skveru u Njujorku, komesar policije Džejms O''nil imenovao je kao Ričarda Rohasa (26), koji je ranije hapsen dva puta zbog vožnje u pijanom stanju, prenosi Rojters.

U napadu je poginula najmanje jedna osoba poginula, a 22 su povređene navodi AFP. Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio rekao je da je uhapšeni građanin SAD i bivši pripadnik američke Mornarice.

Federalni istražni biro (FBI) već sarađuje sa njujorškom policijom u istrazi današnjeg napada. Predsednik SAD Donald Tramp već obavešten je o napadu i prati situaciju, saopštio je sekretar za štampu Bele kuće u objavi na Tviteru.

Jedan zvaničnik vlade SAD saopštio je da za sada napad nije povezan sa terorizmom.

Policija Njujorka zatvorila je deo Menhetna. Vozilo koje je uletelo među pešake je crvena limuzina, navodi Rojters, a vozač je nakon hapšenja odveden u stanicu gde će biti testiran na nivo alkohola u krvi. Bez obzira na nedostatak dokaza o terorističkom napadu, grad Njujork raspoređuje snage na ključnim lokacijama, navodi AFP.

Tanjug
Foto: Twitter/RealMattCouch

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter