Izvor:
30.10.2016 u 21:32
0

Opasno preti: Marej sve bliži Đokoviću i prvom mestu!

Prema očekivanjima, Endi Marej je osvojio teniski turnir u Beču i nastavio poteru za prvim mestom na ATP listi.

Marej je u finalu turnira u Beču savladao Žoa-Vilfreda Congu sa 6:3, 7:6 i tako osvojio 500 bodova za ATP listu, koliko dobija pobednik ovog takmičenja.

Conga jedva da je pružio ikakav otpor Mareju u prvom setu. Već u svom prvom servis gemu Francuz je izgubio servis, Britanac je za čas poveo sa 3:0 i tu razliku sačuvao do kraja seta. Mnogo bolji bio je Conga u nastavku, uspeo je da uzvrati brejkom i dođe do taj brejka, ali tu je Endi sa 8:6 bio uspešniji i dobio meč.

Na novoj ATP listi, koja će izaći u ponedeljak, razlika između prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i Endija Mareja biće nešto manja od 2.000 bodova: Srbin će imati 12.900, a Britanac 10.985 bodova.

Preostala su još dva turnira do kraja sezone: masters u Parizu i završni masters u Londonu, na kojima će biti odlučeno ko će biti prvi teniser sveta na kraju 2016. godine. Na oba turnira Đoković brani titule.

Informer.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter