Izvor:
24.06.2017 u 15:06
0

OSLOBOĐENI HOLANDSKI NOVINARI U KOLUMBIJI!

Pobunjenici kolumbijske Nacionalne oslobodilačke vojske (ELN) oslobodili su dva holandska novinara kidnapovana pre dva dana na severoistoku Kolumbije, saopštili su danas zvaničnici.

Ombudsman Kolumbije saopštio je na Tviteru da je pobunjenička grupa oslobodila reportera Derka Johanesa Bolta (62) i kamermana Evgenija Ernesta Mari Folendera (58), prenosi AFP.

Ministar spoljnih poslova Holandije Bert Kenders takođe je potvrdio da su dva novinara oslobođena, rekavši da su to "veoma dobre vesti".

"Reporter i kamerman su prilično dobro s obzirom na to kakve su okolnosti", rekao je Kenders, zahvalivši se vladi Kolumbije. On je dodao da je holandski ambasador pričao sa dvojicom novinara.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/DraganMocevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter