Izvor: Kurir.rs
13.10.2023 u 21:30
0

OVAKO DANAS IZGLEDA UNUK SLOBE MILOŠEVIĆA: Podelio je fotografiju sa MAJKOM Milicom, sličnost je neverovatna! (FOTO)

Unuk Slobodana Miloševića, Marko (23), rođen je godinu dana pre odlaska s vlasti njegovog dede. Sa majkom Milicom Gajić proveo je detinjstvo u Požarevcu, gde je i završio osnovnu i srednju školu. Završio je Pravni fakultet u Beogradu.

Marko Milošević mlađi, sada je na svom Tviter nalogu podelio fotografiju sa majkom Milicom, uz koju je stavio kratko „Majka“ i emotikon srca.

njegova majka tokom devedesetih, u vreme velike nemaštine među prvima je ugradila silikone u grudi, ali tu se nije zaustavila. U svoj izgled, kako se pisalo, uložila je bogatstvo.

Mediji su prenosili da je Marko Milošević 1997. godina kupio i kuću sa velikim bazenom u kom je temperatura stalno bila 38 stepeni, te je mlada snaja uživala u luksuzu. Milica je porodici Milošević ostala verna, te o svekrvu pričala sve u superlativu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter