Izvor: HAPPY BSC
10.03.2022 u 12:28
0

OVO JE NAJVEĆA BRUKA SRBIJE! Zaposleni u BOLNICI bez srama OPLJAČKAO pacijenta u teškom stanju

Zrenjaninska policija uhapsila je S. K. (51) iz tog grada, zbog sumnje da je, kao zaposleni u bolnici, ukrao od pacijenta platnu karticu i podigao novac, saopštila je lokalna policija.

On se tereti da je u decembru prošle godine iskoristio teško zdravstveno stanje pacijenta (58) i ukrao mu mobilni telefon, novčanik sa dokumentima i sa oko 4.000 dinara, kao i platnu karticu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osumnjičen je da je platnom karticom više puta sa bankomata skinuo oko 92.000 dinara. Policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon i novčanik, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin.

S.K. se tereti se da je izvršio krivična dela teška krađa i falsifikovanje i zloupotreba platne kartice.

Odredjeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden tužiocu u Zrenjaninu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter