Izvor: Novosti
05.01.2023 u 15:40
0

PATRIJARH PORFIRIJE PORUČIO: „Liturgiju na Božić služiću u hramu Svetog Save – u Pećku Patrijaršiju ću u skladu sa svojim programom“

Srpska pravoslavna crkva saopštila je danas da će patrijarh Porfirije posetiti Pećku Patrijaršiju i Eparhiju raško-prizrensku u "skladu sa svojim programom i nahođenjem".

– Po unapred utvrđenom programu, Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije će na praznik Rođenja Gospoda i Spasa našega Isusa Hrista, u ponoć, služiti svetu arhijerejsku Liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru.

Njegova Svetost će u svoju Stavropigijalnu lavru Pećku Patrijaršiju i u posetu sveštenstvu i vernom narodu Eparhije raško-prizrenske otići u skladu sa svojim programom i nahođenjem, koji nisu vezani ni sa jednim političkim kontekstom ili sa bilo kojom ličnošću iz političkog života – stoji u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter