Izvor: Tanjug
17.01.2021 u 12:20
0

PČINJSKI OKRUG: Od 226 uzoraka, 41 pozitivan na korona virus

Od 226 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 41 je pozitivan na korona virus, poslednji su podaci koje je saopštio Gradski štab za vanredne situacije u Vranju. 

Od ovog broja 23 pozitivna su iz Vranja, 11 iz Surdulice, po 1  iz Vladičinog Hana i Trgovišta, 2 iz Bujanovca i 3 iz Preševa.

 U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 143 pregleda, od kojih 59 prvih. Uzorkovana je krv kod 90 pacijenata i sačinjena su 53 RTG pluća. Urađena su 2 brza i 59 antigenskih testova, od kojih su 22 pozitivna. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 25 pacijenata.

PROČITAJTE JOŠ: 

DR KON O SKIDANJU MASKI I NOVOM SOJU KORONE: Vakcinisati 3,5 miliona ljudi u Srbiji!

MOGUĆE SU TRAJNE PROMENE NA MOZGU: Javite se lekaru ako osećate ove ČUDNE simptome posle korone

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA SVE SILOVATELJE! Ovako su javne ličnosti podržale hrabru Milenu Radulović (FOTO)

ISPOVESTI DEVOJAKA KOJE SU IŠLE U GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Terao ih je da rade ove GNUSNE stvari!

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 117 pacijenata. Od tog broja 105 je pozitivno na koronavirus. 

Sa bronhopneumonijom je 111 pacijenata, na kiseoniku 57. Na bolničko lečenje je primljeno 7 pacijenata, dok je 11 otpušteno, od toga dva pacijenta su transportovana na dalje lečenje, u Kliničke centre u Nišu i Beogradu.

Trenutno, u kovid bolnicama ZC Vranje su 43 slobodne postelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter