Izvor: HappyBSC
11.08.2020 u 01:18
0

POČELO KAŽNJAVANjE: Evo koliko BAHATIH VOZAČA je snimilo OKO SOKOLOVO

Prvi dan rada sistema

OVO MORATE ZNATI

ISPOVEST OČEVIDACA STRAŠNE NESREĆE: Teodori (19) automobil OGULIO MESO do kosti i ISTRGAO STOPALO!

HITNO UPOZORENJE RHMZ! U narednim časovima očekuje se NEVREME

ŠOK! TRENIRAO ZVEZDU, A SADA PREUZIMA PARTIZAN?! Vraćanje na mesto istorijskog uspeha

Srđan Dragojević JAVNO ismeva SMRT Isidore Bjelice: Večna kuća „Pop-aleja“

– „Oko sokolovo“ je do 22 sata večeras snimio prekršaje, napisana je kazna za 305 bahatih vozača – objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je na Fejsbuk profilu napisao da je interesantno da je prve nedelje snimanja bahatih vozača dnevno uočeno oko 1.300 uočenih prekršaja.

– Prošle nedelje kada smo slali opomene vozačima koje smo uočili da nepropisno parkiraju u proseku je bilo oko 700 prekršaja. Danas kada je počela naplata kazni uočili smo 305 bahatih vozača kojima su napisani prekršajni nalozi.

Ovi podaci pokazuju koliko se sistem „Oko sokolovo“ već prvog dana rada pokazao uspešnim. Naš cilj je preventiva, odnosno da bahati vozači prestanu sa takvim ponašanjem jer sada znaju da će biti kažnjeni. Pokazalo se da je kampanja u medijima koju smo vodili dve nedelje, a čiji je cilj bio da upozorimo bahate vozače da je poslednji trenutak da promene svoje loše navike bila uspešna. Mnogi od njih su to uradili i hvala im u ime Grada Beograda što je tako pa makar se ponašali pristojno i protiv svoje volje.

SAZNAJTE JOŠ

HAOS U LAŽNOJ DRŽAVI! Kurti se OGLASIO uznemiren: Moli za POMOĆ!

IZMENJEN SPISAK GRANICA: Ovde Srbi mogu bez PCR testa za Kovid 19!

HAOS! SLOVAČKA PROTERUJE RUSKE DIPLOMATE: Bratislava tvrdi da je reč o opasnim špijunima!

ZORANA NAČISTO POLUDELA! Rešila da ga PROVOCIRA DO KRAJNJIH GRANICA!

BEZ STARCA NEMA UDARCA! Kristina se našla u čudu ZBOG MILOJKOVIH REČI!

Sada na teren izlazi noćna smena, a posebno ćemo kontrolisati ulice poznate po restoranima brze hrane kao što su Beogradska i Francuska.

Nema više bahatog parkiranja! Beograd će biti uređen grad u kome se zna red. Grad u kome će građani i savesni vozači biti zaštićenih od bahatih!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter