Izvor: Novosti
22.09.2021 u 11:26
0

Podrška našem narodu: SRBI IZ GRAČANICE I ŠTRPCA STIGLI NA JARINJE

Srbi sa severa Kosmeta i dalje su okupljeni na blokadi na administrativnom prelazu Jarinje.

Kolona kamona koji stoje u mestu duga je više od dva kilometra, a građani su okupljeni u glupama kako bi izrazili protest zbog odluke prištinskih vlasti o skidanju srpskih tablica.

PROČITAJTE JOŠ:  OVAKO SU MLADI SRBI DOČEKALI SMENU STRAŽE ROSU: „Taj će snajper naš da bude!“ (VIDEO)

PRISUTNI I PREDSTAVNICI SRPSKE LISTE

Sa okupnjenim građanima su i predstavnici Srpske liste.

Podršku okupnjenim građanima sinoć je dala i grupa mladih iz Prokuplja, dok su im se danas pridružili građani iz Gračanice i Štrpca.

PROČITAJTE JOŠ:  PUKOVNIK LJUBINKO ĐUROVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija ima obavezu da zaštiti građane Kosova i Metohije!

Adminisstrativni prelaz Jarinje je i dalje u blokadi, vozila i dalje ne prolaze, građani koji putuju na Kosmet iz pravca centralne Srbije i obrnuto mogu preći samo pešaka.

Zbog blokade prelaza onemogućen je i transport namirnica i lekova iz Centralene Srbije, ne dolazi ni štampa već treći dan.

Na administrativnom prelazu Merdare velika je kolona vozila, jer većina građana koji putuju na Kosmet sada koristi ovaj administrativni prelaz.

Vozila sa srpskim tablicama plaćaju probne tablice 5 evra koje važe 60 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter