Izvor: Happy BSC
23.08.2021 u 12:08
0

POLITIKOLOG ALEKSANDAR PAVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne kažem da Dragan Bjelogrlić nije napao reditelja, ali mogu se napraviti i lažni snimci koji izgledaju potpuno realno!

Voditelji emisije “ Dobro jutro Srbijo“ Milomir Marić i Katarina Korša govorili su sa gostima emisije o aktulenim dešavanjima u zemlji i  regionu.

Gosti emisije bili su prof dr Slobodan Reljić, novinar I socilog i  Aleksandar Pavić, politikolog.

Politikolog Aleksandar Pavić osvrnuo se na aktuelna dešavanja u zemlji i izneo svoje mišljenje o napadu glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

–  Kako se ne desi da neko od naših glumaca  napadne neke od profesionalnih lažova koji izmišljaju neistine o nama u filmovima. Ne kažem da se to nije desilo da je Dragan Bjelogrlić napao reditelja, ali mogu se napraviti i lažni snimci koji izgledaju potpuno realno. Šta je bilo između njih to je njihova stvar. U Sarajevu je bilo filmova koji  nas nisu prikazali baš u najboljem svetlu, a kod nas su njihovi glumci, reditelji primljeni na najbolji način. Zapad menja taktiku i metodu, ali nikad ciljeve, sve dok je postojeća elita na vlasti. Tamo gde je narod tvrd ne možete mu ništa ni preko društvenih mreža- rekao je politikolog Aleksandar Pavić.

Prof dr Slobodan Reljić je istakao da moć imperije opada i to je sve izvesnije. 

VAŽNO:

VULIN: Srbi zaslužuju istinu, a Orić kaznu za sva zla!

DONETA ODLUKA O POČETKU NASTAVE: Od ovoga zavisi da li će biti on-line!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 23. AVGUST: U Beogradu danas pretežno sunčano i toplo!

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Bikovi opustite se, Lavovi izbegavajte nezdravu ishranu, Jarčevi obratite pažnju na svoje snove!

– Nema više stranih sila koje nas pripreme na sve to. Mi živimo u vremenu gde se svašta dešava i sve je moguće. Koriste se razna sredstva za postizanje političke moći. Postoje roboti-botovi u vidu veštačke inteligencije koji upravljaju  svim dešavanjima u svetu. Uvek biramo predsednika koji je narod izabrao i to je cilj da bi jedna država funkcionisala- izjavio je prof dr Slobodan Reljić.

Preko skajpa u emisiji se pridružio i politički analitičar Dževad Galijašević koji se nadovezao na temu.

– Nezamislivo je da otac i sin vladaju i žele da osvoje BiH. Stvarni cilj je Republika Srpska, a Dodik je uslov da se ide dalje. Morate skloniti Dodika da bi napali Republiku Srpsku.

Nema više stranih sila koje bi pripremile na to šta Dodik planira- rekao je politički analitičar Dževad Galijašević .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter