Izvor: TANJUG
09.01.2024 u 12:15
0

PORAST DECE SA MARGINE DRUŠTVA: Na obe lokacije Svratišta za decu Beograda juče primljeno ukupno 133 mališana

Na obe lokacije Svratišta za decu Beograda juče je primljeno ukupno 133 mališana, što je gotovo duplo više od godišnjeg proseka. Koordinatorka Svratišta za decu Beograda Mina Nedić izjavila je za  da broj mališana koji tokom dana boravi u sratištu raste od Nove godine i da se očekuje povećan broj dece zbog niskih temperatura.

NA RAČUN LEŽE 6.000 DINARA: Pored povišice, ova grupa građana ima prava i na dodatak

„Mi smo juče pimili veliki broj dece i očekujemo da se taj trend nastavi i u narednim danima“, rekla je Nedić. Navela je da je prosek tokom godine na obe lokacije 70 dece u jednom danu. Prostorije Svratišta se nalaze na Zvezdari i Novom Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter