Izvor: Tanjug
17.02.2021 u 08:12
0

Posle praznika ponovo GUŽVE na ulicama!

 Posle praznika ponovo gužve na putevima! 

Prvi radni dan nakon produženog vikenda donosi pojačan saobraćaj, pre svega na gradskim saobraćajnicama, dok se na frekventnijim putnim pravcima i prilazima ka zimskim turističkim centrima ne očekuje veći broj vozila i saobraćaj je umerenog intenziteta, bez zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

VESTI DANA

CRNA GORA SE ZAHVALJUJE SRBIJI NA DONACIJI: Premijerka Ana Brnabić sutra uručuje novi kontingent vakcina!

Novak ima REVOLUCIONARAN PREDLOG! Stigla podrška i od Zvereva: Tenis posle ovoga sigurno ne bi bio isti

LAVA KULJA! Proradila Etna, snimak uživo SEJE STRAH! Pepeo leti, urušen deo kratera (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB NA POTEZU! Navijača na utakmici Zvezda – Milan MOŽDA I BUDE, ali samo pod ovim uslovima!

NOVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: Poznata sudbina dvogodišnjeg deteta

U jutarnjim časovima u centralnim i južnim krajevima umeren ponegde i jak mraz. Temperature će od danas biti u postepenom porastu, ali i dalje u minusu zbog čega je moguća poledica na svim vlažnim deonicama a naročito na putevima preko planinskih prevoja kao i na mostovima, nadvožnjacima i deonicama pored reka i jezera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter