Izvor:
10.02.2019 u 09:43
0

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ: U toku kampanje „Budućnost Srbije“ obišao južno-banatski okrug!

Prdsednik Srbije Aleksandar Vučić obisao je danas u okviru posete Južno-banatskom okrugu, deo izgrađenog puta Opovo-Debeljača.

Izgradnja lokalnog puta Opovo-Debeljača započeta je 2011. godine ali su prvobitno urađeni radovi, odnosno posipanje tucanikom u dužini od oko četiri kilometara, potpuno propali pa se radovima na putu ponovo pristupilo 2017. godine.

Tada je urađena i nova projektno-tehnička dokumentacija koja je predvidela faze u izgradnji puta ukupne dužine 12,6 kilometara.

Put omogućava bolju povezanost opština Opovo i Kovačica, što je veoma značajno i za povezivanje sa Beogradom, približavanje autoputu i aerodromu.

U septembru 2017. započeta je i poslednja faza asfalturanja ovog puta.

Nosilac radova na putu su Opština Opovo, uz podršku Pokrajinske vlade i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Vučić je prethodno obišao Dom zdravlja u Opovu gde je istakao da je više nego krajnje vreme da se taj put završi a tom prilikom je najavio i da će se graditi autoput Beograd- Zrenjanin i Zrenjanin Novi Sad.

Posetom Južno-banatskom okrugu Vučić je nastavio kampanju "Budućnost Srbije".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/prnt/@sns_srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter