Izvor: Alo.rs
09.10.2020 u 10:50
0

PREDSEDNIK SRBIJE POŽELEO BRZ OPORAVAK AMFILOHIJU

Mitropolit se leči od korona virusa u Kliničko-bolničkom centru u Podgorici

Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović preneo je danas sa mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju srdačne pozdrave i želje za brz i uspešan oporavak i ozdravljenje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i spremnost da pomogne na bilo koji način, ako za to bude potrebe.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu navodi se da se, u telefonskom razgovoru sa Božovićem, mitropolit zahvalio Vučiću na brizi i pažnji i preneo blagoslov i molitve svom srpskom narodu koji je uz njega u, kako je rekao, ovim teškim izazovima.

SVE O SPORTU

SRPSKI FUDBAL SE BUDI: Večiti dečak koji vredi milione evra je heroj KOJI PIŠE ISTORIJU

SRBI URNISALI KRALJEVSKI KLUB: Valensija ubedljiva protiv Reala u Madridu

URNEBESNO! JOŠ JEDNO ČUDO: Isplivala prepiska pred utakmicu, braća Milinković Savić su sve predvidela (FOTO)

Navodi se i da se ambasador Božović zahvalio lekarima Kliničko-bolničkog centra u Podgorici, gde se Amfilohije leči od korona virusa, na pažnji i brizi prema mitropolitu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter