Izvor: Happy BSC
18.08.2021 u 11:00
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SA BUKUMIRIĆEM: Ovo je čovek kojeg su Albanci teško ranili i ubili dvojicu njegovih drugara SAMO ZATO ŠTO SU SRBI (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa Bogdanom Bukumirićem, momkom kojeg su Albanci teško ranili nedaleko od Goraždevca, pre 18 godina.

– Bogdan Bukumirić je čovek kojeg su Albanci, pre 18 godina, nedaleko od Goraždevca, teško ranili, istovremeno ubivši dvojicu njegovih drugara Panteliju i Ivana, ubijeni su i ranjeni samo zato što su pripadali srpskom rodu.

Tada je petnaestogodišnji dečak Bogdan pogođen sa osam metaka, a Albanci i Međunarodna zajednica nikada nisu pronašli one koji su taj gnusni zločin počinili.

VAŽNO:

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO TAJNU O DIPLOMATIJI SRBIJE: Evo kako su vođeni pregovori Avganistana i talibana!

GRUBJEŠIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija bi trebalo da PRIMI IZBEGLICE iz Avganistana! To bi bio MUDAR POTEZ!

SRPSKI ISTORIČAR OBJASNIO SVETU ŠTA SE DOGODILO U JASENOVCU! Sramno je da se prekraja istorija holokausta! (FOTO)

DR TIODOROVIĆ SAOPŠTIO TRAGIČNE VESTI: Mladić (22) preminuo od KORONE – bio nevakcinisan!

I ne samo to, i zvanično su obustavili istragu i svaku potragu za onima koji su ubili i ranili srpsku decu.

Bogdan već godinama pokušava da se skući i kao predsednik Srbije verujem da ću imati snage, da mu na neki način, u tome pomognem. Takođe, obećao sam Bogdanu da ću razgovarati sa predstavnicima svih naših nadležnih organa da ponude dodatne nagrade za bilo kakva saznanja o jezivom zločinu sa Bistrice i da se potraga za zločincima ne prekida nikada, te da ubice znaju da dok su živi neće imati mira.

Neka živi naš narod na Kosovu i Metohiji, živela Srbija!, napisao je predsednik Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter