Izvor: Tanjug
28.05.2020 u 10:55
0

PREKRŠAJNI SUD U BEOGRADU POTVRDIO: CarGo radi u skladu s zakonom

Prekršajni sud u Beogradu doneo je prvu oslobađujuću presudu koja potvrđuje da CarGo nije taksi prevoz i da posluje u skladu sa zakonima države, saopštili su danas direktor kompanije CarGo Tećnologies Vuk Guberinić i predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić.

Na konferenciji za novinare ispred Prekršajnog suda, Guberinić je naveo da je taj sud utvrdio tri ključne razlike između taksija i CarGo usluge, te da članovi Udruženja građana CarGo ne obavljaju nelegalnu taksi delatnost.

OVO MORATE ZNATI

PREDRAG KON ISKREN: Nema otvaranja domova za stare, maske obavezne za ove kategorije

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

TIJANA AJFON UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Podvodila tri devojke za žurku bogataša! (FOTO)

POČINJE SUĐENJE MALČANSKOM BERBERINU: Jedna stvar je tajna

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao „tetka“, a onda i progovorio o važnom svedoku

„ŠKALJARCI“ U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

– Ova presuda meni lično i svim zaposlenima vraća veru u pravosudni sistem i u pravu. Ovo je prva oslobađajuća presuda i nadamo se da je ovo uvod u zaustavljanje daljeg progona kompanije CarGo i njegovih članova – rekao je Guberinić.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter