Izvor: Tanjug
24.08.2021 u 08:16
0

Priština se DODVORAVA NATO-u na svaki način: Nude privremenu zaštitu Avganistancima koji trenutno rade u Alijansi

Vlada privremenih prištinskih institucija odlučila je juče da ponudi privremenu i trenutnu zaštitu Avganistancima koji trenutno rade u NATO i njihovim porodicama.

VAŽNO:

VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Nemamo rezervnu otadžbinu – NASTAVIĆEMO DA SE BORIMO! Srbija će biti NAJBOLJA U EVROPI po svom rastu!

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK 24. AVGUST: Očekuje se pad temperature, u nekim delovima zemlje pljuskovi i grmljavine

CIPRIJANI: Definitivno razmišljam o ulaganju u Beograd – imate sjajnog predsednika!

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Vlada u Prištini je na video sastanku u vezi sa pružanjem privremene i neposredne zaštite osobama u opasnosti od unutrašnjeg sukoba u Avganistanu, odlučila i da će Avganistanci kojima bude ponuđena zaštita u slučaju potrebe ““biti predmet procesa verifikacije““, koji će izvršiti organi bezbednosti.

Pre današnje odluke, privremena i trenutna zaštita pružena je osobama koje su u postupku podnošenja zahteva za posebnu imigrantsku vizu SAD i osobama kvalificiranim u grupi P2 (posebnu klasifikaciju određuje Stejt department SAD kao prioritet 2), uključujući članove porodica ove dve grupe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter