Izvor:
14.06.2017 u 13:54
0

PUTIN O TRAMPU: Promenom predsednika SAD ništa se ne menja!

Sa promenom predsednika SAD "skoro ništa" se ne menja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu američkom režiseru Oliveru Stounu u drugom delu dokumentarnog filma koji je prikazan na kanalu "Šoutajm".

Na Stounovo pitanje da li je američki predsednik Donald Tramp četvrti američki lider od kada je on na vlasti, Putin je potvrdno odgovorio.

Na komentar Stouna da se „Tramp nalazi u džepu Kremlja" Putin je nasmejao.

Komentarišući reči bivše američke kandidatkinje za predsednika Hilari Klinton, koja je Putina uporedila liderom Trećeg Rajha Adolfom Hitlerom, ruski predsednik je naveo da od strane Rusije, takođe, može da se nađe niz poređenja delatnosti američkih političara, ali Moskva pokušava da se uzdrži od ekstremnih izjava.

– Nema u tome ništa novo. Mi se lično poznajemo. Ona je energična žena. Mi, takođe, možemo da nađemo svakakva poređenja, ali se iz političke kulture uzdržavamo od ekstremnih izjava – rekao je Putin.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter